Over Woodsmid

De liefde voor hout zit er al sinds jongs af aan in. Als klein mannetje hielp ik mijn opa graag mee met het bouwen van tuinhuisjes en andere houten ontwerpen. Hele middagen samen aan nieuwe dingen werken vond ik heerlijk. Ik wist toen al dat ik echt iemand ben die met z’n handen bezig moet zijn.

Het is dan ook niet gek dat ik na het afronden van de middelbare school koos voor een opleiding als machinaal houtbewerker. Tijdens het volgen van deze opleiding ben ik al begonnen met het werken in een timmerfabriek waar ik houten kozijnen maakte en bewerkte. Dit doe ik al ruim tien jaar met erg veel plezier. Door deze ruime tijd aan ervaring heb ik mijn vakkennis enorm kunnen uitbreiden en daarnaast geleerd met vrijwel alle grotere machines te kunnen werken.

Naast het werken in de timmerfabriek is het maken van meubels altijd al een passie geweest. Door het zelf ontwerpen en vervaardigen van meubels kan ik mijn creativiteit omzetten in iets tastbaars. Familie en vrienden werden steeds enthousiaster wanneer ze mijn ontwerpen zagen. Voor mij een teken om wat meer met deze hobby te gaan doen.

Woodsmid is het resultaat. De combinatie van hout met staal gemaakt door de smid. Maatwerk is hierin het toverwoord. De wens van de klant wordt door mij omgezet in een uniek ontwerp waarmee u dus altijd een uniek meubelstuk in huis hebt. Niets wordt geleverd uit voorraad en daarmee is altijd alles mogelijk.

Heeft u een idee? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met Woodsmid op!

© Woodsmid 2016 - Algemene voorwaarden